Steenhopenweg 3 | 9533 PN Drouwen
+31 (0) 599 564 447

Snelle levering van graszoden door heel Europa

Een levend product moet vitaal blijven

Een graszode is een natuurproduct. Hoe vitaler een zode is tijdens het leggen, hoe beter hij daarna presteert. Daarom oogsten we onze graszoden zo kort mogelijk voor het transport. Om dezelfde reden houden we de planning van het transport in eigen beheer.
Daardoor kunnen we in heel Nederland korte levertijden garanderen: als u ons voor 12.00 uur belt, leveren we u de volgende dag de bestelde graszoden.

Graszoden Benelux, Duitsland en de rest van Europa

Levering buiten de Benelux en Duitsland duurt meestal iets langer. Maar aan de graszoden merkt u dat niet. Onderweg houden we ze in goede conditie. Bijvoorbeeld door ze te koelen of in te vriezen als ze naar warmere streken gaan. Dus ook in landen zoals Griekenland, Italië en Spanje, is het mogelijk om Queens Grass graszoden in topkwaliteit te leveren.

Gaat er onverhoopt iets mis met de graszoden na het leggen? Geen nood! We staan u met raad en daad terzijde. Onze specialisten stellen vast wat er aan de hand is met uw gazon, en komen met oplossingen. Heeft u weinig ervaring met prepareren van de ondergrond? Of met het leggen en verzorgen van graszoden?
Over dit soort aspecten kunnen we u adviseren. Door de jaren lange ervaring en specialistische kennis is Queens Grass in staat om voor ieder probleem de juiste oplossing te vinden.

 

Voor bedrijven: Meer weten? Vraag hier vrijblijvend een informatiepakket aan.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Wilt u Queens Grass thuis? Zoek hier een dealer in de buurt.

Wij hebben dealers door heel Nederland!

Vul hieronder uw postcode en de gewenste afstand in en klik op "zoeken" om een leverancier bij u in de buurt te vinden!