Steenhopenweg 3 | 9533 PN Drouwen
+31 (0) 599 564 447

Graszoden kopen?

Wilt u grasmatten kopen voor uw tuin? Neem dan graszoden van Queens Grass, want dan bent u verzekerd van een uitstekende grasmat! Wij maken gebruik van verschillende grassoorten. U vindt onze graszoden in bijna heel Europa, ook in Rusland en de Baltische landen.

Grasgazon aanleggen?

Onze graszoden worden gebruikt voor onder meer speelgazons, siergazons, schaduwgazon, sportvelden en golfbanen. Ook op dijken, taluds en zelfs op daken van kantoorcomplexen en parkeergarages wordt er gras van Queens Grass gebruikt.

 

 

 

Snelle levering

Bestelmoment/levermoment:

  • Maandag voor 12:00 uur besteld is uiterlijk woensdag voor ± 13:00 uur geleverd.
  • Dinsdag voor 12:00 uur besteld is uiterlijk donderdag voor ± 13:00 uur geleverd.
  • Woensdag voor 12:00 uur besteld is uiterlijk vrijdag voor ± 13:00 uur geleverd.
  • Donderdag gehele dag besteld is uiterlijk dinsdag voor ± 13:00 uur geleverd.
  • Vrijdag voor 12:00 uur besteld is uiterlijk dinsdag voor ± 13:00 uur geleverd.

De graszoden oogsten we dan ook zo kort mogelijk voor het transport. Uiteraard duurt een levering naar het buitenland iets langer, maar ook dan zijn de graszoden in uitstekende conditie. De graszoden worden namelijk koel gehouden of zelfs ingevroren, wanneer ze naar warmere streken gaan. Zo bent u er zeker van dat u gras van topkwaliteit krijgt.

Lees meer over de kwaliteit van ons gras.

Branches:

Tuincentrum

Altijd op tijd de juiste zoden

graszoden voor tuincentra

Hoveniers

Fraaie gazons efficiënt aanleggen

graszoden voor hoveniers

Sportvelden

De zoden en de expertise voor prima prestaties

graszoden voor sportvelden

Golfbanen

Hoogwaardig groen van Tee tot Green

graszoden voor golfbanen

Nieuws

Volop najaarsdrukte bij Queens Grass

Volop najaarsdrukte bij Queens Grass

  Door de vele regen en goede temperaturen liggen de velden bij Queens Grass er weer mooi bij. Op het veld zijn wij weer volop aan het snijden en wij kunnen weer mooie graszoden uitleveren. De leverdagen blijven ongewijzigd dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Voor vragen kunt u contact opnemen met kantoor telefoonnummer: 0599-564447 of info@queensgrass.com  

Lees meer

WK gras komt naar Nederland

WK gras komt naar Nederland

Na het grote succes van Queens Grass Rusland op het WK in Rusland, introduceert Queens Grass Nederland BV nu ook 100% veldbeemdgras voor sportvelden  op speciale zandgrond.  Voor het WK in Rusland heeft Queens Grass Rusland meerdere trainingscomplexen en twee Stadions aangelegd en deze velden tot na de WK onderhouden. Aan deze trainingsvelden werden de hoogste eisen gesteld (FIFA), daarom is er gekozen voor 100% veldbeemdgras. Deze grasmat is uitstekend geschikt voor intensieve betreding, de ondergrondse uitlopers van de veldbeemdgras zorgen voor een stabiele toplaag.  De voordelen van 100% veldbeemdgras voor sportvelden: Het blad van veldbeemd is breed, stug en daardoor stevig Stevigheid wordt gevormd door de ondergrondse uitlopers (stabiele toplaag) Hoge bespelingstolerantie Hoge droogtetolerantie; combinatie uitlopers en diepe beworteling Hoge wintervastheid; groeipunt en blad dichtbij de grond groeien  Samenstelling graszoden voor sportvelden: • 100% veldbeemdgras (100% Poa pratensis)   Referenties WK 2018: Trainingsvelden:  Nationale team van Kroatië Nationale team van Engeland Nationale team van Costarica Nationale team van Zuid-Korea Nationale team van Iran Nationale team van Saoedi-Arabië Stadions:              Zenit Arena, Sint-Petersburg Kazan Arena, Kazan

Lees meer

Leveren Big Slabs Arena Boulevard

Leveren Big Slabs Arena Boulevard

Groothandel Groencentrum M & M van Kampen heeft ons de opdracht gegeven om Big Slabs te leveren bij Arena Boulevard in Amsterdam. In vijf dagen tijd ligt er bij de Johan Cruijff Arena een prachtige grasmat.    

Lees meer

Zoekt u speciale graszoden voor de Greens?

Zoekt u speciale graszoden voor de Greens?

  Dan bent u bij Queens Grass BV aan het goede adres, wij leveren verschillende soorten graszoden die geschikt zijn voor golfbanen.  

Lees meer

Voor bedrijven: Meer weten? Vraag hier vrijblijvend een informatiepakket aan.

Vrijblijvende informatie aanvraag