Steenhopenweg 3 | 9533 PN Drouwen
+31 (0) 599 564 447

Innovatie

Ogenschijnlijk is er aan onze graszoden de afgelopen decennia weinig veranderd. Maar schijn bedriegt! Ons gras en graszoden zijn voortdurend in ontwikkeling, net zoals de diensten die we daarbij bieden. We werken continu aan onze producten en aan onze dienstverlening. In nauw samenspel met producenten van graszaden en meststoffen, met onderzoeksinstituten zoals het instituut voor bodemkunde en laboratoria voor grondonderzoek, maar ook met mechanisatiebedrijven.

We stellen ons daarbij steeds vragen. Hoe kunnen we nog beter de bodem prepareren, zaaien en het gras verzorgen? Hoe kunnen we de zoden nog beter oogsten? Hoe kunnen we de betredingstolerantie en ziekteresistentie nog verder verhogen? Hoe kunnen we onze logistiek nog verder optimaliseren? Bij alle ontwikkelingen en innovaties staat één ding bij ons voorop: wat hebben onze afnemers er uiteindelijk aan? Zo kwamen we onder andere tot nieuwe producten als het kindvriendelijke Bump Grass, machines voor het zorgvuldiger en efficiënter oogsten van zoden en de ontwikkelingen van klant specifieke grasmengsels.

Projecten: maximaal profiteren van expertise

De kernactiviteiten van Queens Grass zijn het produceren van graszoden en het adviseren van toepassingen ervan. De meeste van onze afnemers zijn uitstekend in staat om zelf goed presterende velden te creëren met onze producten. Op verzoek van opdrachtgevers kunnen wij zelf projecten uitvoeren, zoals het aanleggen van sportvelden, golfbanen en parken. U profiteert maximaal van onze expertise.

 

Voor bedrijven: Meer weten? Vraag hier vrijblijvend een informatiepakket aan.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Wilt u Queens Grass thuis? Zoek hier een dealer in de buurt.

Wij hebben dealers door heel Nederland!

Vul hieronder uw postcode en de gewenste afstand in en klik op "zoeken" om een leverancier bij u in de buurt te vinden!