Steenhopenweg 3 | 9533 PN Drouwen
+31 (0) 599 564 447

Rolzoden van graszoden

Waarom graszoden kopen van Queens Grass?

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige graszoden? Dan zoekt u de graszoden van Queens Grass. Onze graszoden worden gemaakt in Drenthe. Dankzij de Drentse zandgronden zijn we in staat om onder de ideale omstandigheden om hoogwaardige graszoden te kweken.

Graszoden bestellen kan door heel Nederland

U kunt de graszoden van Queens Grass bestellen bij onze dealers, die u door heel Nederland vindt. Zoek een dealer bij u in de buurt!

40 cm, praktisch voor hoveniers en tuincentra

De rolzoden van Queens Grass zijn al jaren zeer populair bij hoveniers en tuincentra. Geen wonder: met de rolletjes van 40 cm breedte leg je in een dag een prachtig gazon in kleine en grotere tuinen. De zoden hebben een dikte van 2 cm en een oppervlakte van 1 m2. Queens Grass rolzoden kunt u krijgen in diverse grassoorten voor diverse toepassingen. Zo hebben we graszoden voor speelgazons, siergazons, sportvelden, golfbanen en schaduwplekken.

Als particulieren rolzoden kopen, willen de tuincentra die wel op de beloofde dag kunnen aanbieden. En dat kan bij Queens Grass.
Het zeer efficiënte distributienetwerk van Queens Grass zorgt er voor dat de gemaakte afspraken met de klanten nagekomen worden.
Wij zorgen dat de tuincentra en hoveniersbedrijven hun klanten kunnen voorzien van een duidelijke instructie voor het probleemloos leggen van de zoden en een prima eindresultaat.

Rolzoden, de voordelen

  • Eenvoudig en snel te leggen.
  • Afmetingen 40 x 250 cm (= 1 m2).
  • Snel leverbaar.
  • Voorzien van een duidelijke instructie.
  • Diverse grasmengsels voor diverse toepassingen.
 

Voor bedrijven: Meer weten? Vraag hier vrijblijvend een informatiepakket aan.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Wilt u Queens Grass thuis? Zoek hier een dealer in de buurt.

Wij hebben dealers door heel Nederland!

Vul hieronder uw postcode en de gewenste afstand in en klik op "zoeken" om een leverancier bij u in de buurt te vinden!